Standhouders

Paul's Bass Matters

Paul's Bass Matters is in september 1999 begonnen als de eerste pure basspeciaalzaak in Nederland; de enige winkel met alleen maar bassen. In zeer korte tijd groeiden we van een kleine winkel uit tot het instituut dat we nu zijn. Als bassist kun je niet om Bass Matters heen, alleen al vanwege de goddelijke koffie...

...al is het maar de vraag of hij die koffie ook meeneemt naar De Nationale Bassistendag!

Paul Lenders Custom Guitar Rig Solutions

PL GuitarSystems werd in 2000 opgericht door Paul Lenders met het doel om high quality apparatuur te maken voor professionele gitaristen en bassisten. Paul Lenders bouwt de backline van uw dromen: custom pedalboards, rack systems en allerlei rig solutions voor gitaristen en bassisten van over de hele wereld.

De Gier Basses

Sander de Gier is reeds jaren befaamd basbouwer en -reparateur. Zijn uitvalsbasis Schiedam wordt door bassisten uit het hele land gevonden. Met rust en geduld maakt De Gier zijn perfect afgewerkte basgitaren. Alles met als doel de perfecte klank te creëren voor de cliënt. Bassen van De Gier staan bekend om hun strakke en gedefinieerde sound. 

TecAmp

Het Duitse TecAmp timmert al bijna 30 jaar flink aan de weg in basversterkerland en is vanaf nu dan ook eindelijk in Nederland, België en Luxemburg te verkrijgen! TecAmp biedt exclusieve producten voor elke bassist. De Bad Bull versterkers, het Pleasure Board, of de SuperCab zijn enkele gemakkelijke en ook tilbare oplossingen.

Back and Forth

Back and Forth is ontstaan doordat Otto van Amstel te veel aan het sleutelen was met gitaren en bassen. In het begin dus het onderhoud en reparaties van gitaren en bassen, waardoor het bouwen van gitaren en bassen een logisch gevolg werd! Echter de custom made bassen en gitaren bleken te duur te zijn voor de gemiddelde muzikant, waardoor naar alternatieve mogelijkheden werd gezocht! Na het importeren van verschillende merken bassen en gitaren, is Otto nu gespecialiseerd in de bassen van Back and Forth.

Marnic Instruments

Als je opzoek bent naar een Höfner gitaar of bas dan ben je bij Marnic Instruments aan het juiste adres. In onze kleine maar knusse showroom staan heel veel Höfner modellen te wachten om bespeeld te worden. Of je nu een goedkope uitvoering van de Beatle bas zoekt of een handgemaakte Duitse versie; we hebben ze op voorraad. Marnic Instruments heeft niet de intentie om een grote gitaarwinkel te worden waar aantallen voorop staan. Onze doelstelling is om niet de grootste, maar wel de beste Höfner dealer te worden.

Sticks 'n Strings Venlo

Stick's 'n Strings opende in 1996 zijn deuren in Venlo en is inmiddels uitgegroeid tot een muziekspeciaalzaak met een uitgebreid assortiment aan producten en diensten. We richten ons volledig op de wensen van onze klanten. Sticks 'n Strings levert instrumenten, apparatuur, muziekboeken en accessoires van gerenommeerde merken in de muziekindustrie en staat klaar om jou als muzikant, op niveau te adviseren en te helpen bij het vinden van het instrument of product dat het beste bij je past!

De Gitaarmaker

De Gitaarmaker is een jonge onderneming, gevestigd te Venlo. Eigenaar is gitaarbouwer Piet Rutten. Vanuit zijn hobby, het bespelen van basgitaar, is zijn interesse gegroeid voor het maken van muziekinstrumenten. Jaren geleden is hij begonnen met het repareren en aanpassen van electrische en akkoestische gitaren. Een aantal jaren geleden heeft hij de stap gemaakt en heeft een electrische gitaar gebouwd. Hierna volgden er meerdere, zowel gitaren als bassen. De resultaten werden telkens beter en meer verfijnd. Na een zelfstudie en het volgen van cursussen en workshops heeft hij in 2011 besloten voor zichzelf te beginnen en heeft hij de Gitaarmaker opgericht.